problema subiect e-mail

styzo
Nou venit
Nou venit
Mesaje: 4
Membru din: 03-Feb-2008, 01:32:48

Am rezolvato

Mesaj de styzo » 02-Mar-2008, 19:40:39

Problema apare de la headerul din fiecare fisier txt din directorul /email

In prima linie la traducerea in romana apare ceva de genul: Subiect : Bine ai venit in forumurile bla bla..........

Este total gresit. De ce ? Pentru ca headerul este folosit de functions_messenger.php ca sa ia de acolo subjectul mesajului. Trebuie inlocuit la fiecare fisier in loc de "Subiect" cu "Subject" caci asta este functia care arata subiectul in e-mail.

Nu stiu daca m-am exprimat suficient de bine, dar este suficient sa se schimbe acea litera din "i" in "j" si totul merge perfect. Totodata vreau sa spun ca yahoo de exemplu nu recunoaste diacriticile si vor aparea caractere ciudate in e-mail.

Sper sa va fie de folos ca eu am innebunit cautand.
O zi buna !

flowers
Administrator
Administrator
Mesaje: 4641
Membru din: 03-Iun-2004, 16:50:34
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Localitate: Bucureşti, România
Contact:

Re: Am rezolvato

Mesaj de flowers » 03-Mar-2008, 00:39:49

styzo scrie:Problema apare de la headerul din fiecare fisier txt din directorul /email

In prima linie la traducerea in romana apare ceva de genul: Subiect : Bine ai venit in forumurile bla bla..........

Este total gresit. De ce ? Pentru ca headerul este folosit de functions_messenger.php ca sa ia de acolo subjectul mesajului. Trebuie inlocuit la fiecare fisier in loc de "Subiect" cu "Subject" caci asta este functia care arata subiectul in e-mail.

Nu stiu daca m-am exprimat suficient de bine, dar este suficient sa se schimbe acea litera din "i" in "j" si totul merge perfect. Totodata vreau sa spun ca yahoo de exemplu nu recunoaste diacriticile si vor aparea caractere ciudate in e-mail.

Sper sa va fie de folos ca eu am innebunit cautand.
O zi buna !
Multumim pt. feedback. N-ai cautat degeaba, se vor face modificari in urmatoarea versiune de language.
Zi-ne ce caractere ciudate apar in e-mail la diactitice. La subiect si/sau la mesaj? Arata si un screenshot.

|Robert|
Iniţiat
Iniţiat
Mesaje: 78
Membru din: 04-Apr-2006, 20:19:27

Mesaj de |Robert| » 04-Mar-2008, 12:49:22

am modificat in user_reactivate_account.txt din Subiect in Subject iar in mail apare tot asa subject: Nu ai specificat subiectul e-mailului

oare cum am putea rezolva aceasta problema ?

Avatar utilizator
bogdan
Administrator
Administrator
Mesaje: 10888
Membru din: 18-Oct-2002, 12:14:27
Versiune: 3.0.11
MOD: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de bogdan » 05-Mar-2008, 04:05:21

@|Robert|: Ai dreptate. As putea spune ca este o scapare a celor de la phpBB in sensul ca Subject nu trebuie tradus. Asadar pentru fisierul in cauza vei avea:

Cod: Selectaţi tot

Subject: Reactivarea contului de la "{SITENAME}"
Iti recomand sa descarci ultima versiune a fisierelor de limba publicata in sectiunea Download. Daca vrei sa modifici fisierele proprii, nu uita sa salvezi toate fisierele de email ca si UTF-8 No BOM (Byte Order Mark). Mai jos ai o captura din aplicatia Ultraedit.

Imagine

hbunny
Nou venit
Nou venit
Mesaje: 3
Membru din: 04-Mai-2009, 11:22:54
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Contact:

Re: problema subiect e-mail

Mesaj de hbunny » 04-Mai-2009, 11:31:45

solutia aceasta nu functioneaza:

Subject: Reactivarea contului de la "{SITENAME}"

si asta deorece randul acesta e vazut ca facand parte din textul mailului, pe cand subiectul e un alt parametru al functiei mail.
Chiar nu a gasit nimeni o solutie la problema asta? Vad ca si pe forumul acesta exista inca problema, in mailul de activare cont pe care tocmai l-am primit cel putin.

Eventual daca stie careva unde e template-ul pentru aceste mail-uri si aici ma refer la fisierul tpl, nu cel text.

Scrie răspuns

Înapoi la “Traducere phpBB 3”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori