[Tutorial Top 10-20 posturi pagina externa

Propuneri şi proiecte în curs de desfăşurare de MODificări, traduceri, stiluri, teme, avataruri şi butoane.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Avatar utilizator
Gotyc
Membru cu statut special
Membru cu statut special
Mesaje: 518
Membru din: 20-Iun-2009, 01:10:00
Versiune: 3.1.x
MOD: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Localitate: iasi
Contact:

[Tutorial Top 10-20 posturi pagina externa

Mesaj de Gotyc » 22-Sep-2012, 18:57:58

Author: Stefan
Prima data editam:

Cod: Selectaţi tot

  // Cate topicuri sa apara?
$topicnumber =10;

Cod: Selectaţi tot

   // Calea catre forum
 $urlPath = "./forum/";

Cod: Selectaţi tot

   // Unde se afla configul ?
include './forum/config.php';

Cod: Selectaţi tot

<?php

    // Cate topicuri sa apara?
    $topicnumber =10;
    // Calea catre forum
    $urlPath = "./forum/";

    // Unde se afla configul ?
    include './forum/config.php';

    $table_topics = $table_prefix. "topics";
    $table_forums = $table_prefix. "forums";
    $table_posts = $table_prefix. "posts";
    $table_users = $table_prefix. "users";
    $link = mysql_connect("$dbhost", "$dbuser", "$dbpasswd") or die("Could not connect");
    mysql_select_db("$dbname") or die("Could not select database");

    $query = "SELECT t.topic_id, t.topic_title, t.topic_last_post_id, t.forum_id, p.post_id, p.poster_id, p.post_time, u.user_id, u.username
    FROM $table_topics t, $table_forums f, $table_posts p, $table_users u
    WHERE t.topic_id = p.topic_id AND
    f.forum_id = t.forum_id AND
    t.forum_id != 4 AND
    t.topic_status <> 2 AND
    p.post_id = t.topic_last_post_id AND
    p.poster_id = u.user_id
    ORDER BY p.post_time DESC LIMIT $topicnumber";
    $result = mysql_query($query) or die("Query failed");                           
 ?>
<table class="table table-condensed">
  <thead>
<tr class="text-warning">
<td> Topic </td>
<td> Nume     </td>

</tr>
</thead>
<tbody> 


    <?
    while ($row = mysql_fetch_array($result, MYSQL_ASSOC)) {
if(strlen($row["topic_title"])>12)
{
$topic = "".substr($row["topic_title"],0,12)."..";
}
else
{
$topic = $row["topic_title"];
}

$date =  date('d-m, g:i', $row["post_time"]);
if(strlen($date)>12)
{
$data= "".substr($date,0,12)."..";
}
else
{
$data = $date;
}

if(strlen($row["username"])>9)
{
$nume = "".substr($row["username"],0,9)."..";
}
else
{
$nume = $row["username"];
}

    echo  "<tr><td><a href='$urlPath/viewtopic.php?f=$row[forum_id]&t=$row[topic_id]&p=$row[post_id]#p$row[post_id]' TARGET='_blank'>".$topic.
    "</a></td><td width='15%'><a href='$urlPath/memberlist.php?mode=viewprofile&u=$row[user_id]'>".$nume."</td><td>".$data."</td></tr>";
    }
    ?>
   </tbody>
    </table>
   

<?
    mysql_free_result($result);
    mysql_close($link);
    ?>



Wji
Iniţiat
Iniţiat
Mesaje: 72
Membru din: 15-Iun-2013, 21:41:18
Versiune: 3.1.3
MOD: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Experimentat
Localitate: Bacau, Targu Ocna
Contact:

Re: [Tutorial Top 10-20 posturi pagina externa

Mesaj de Wji » 24-Iun-2013, 21:41:25

As dori sa folosesc si eu acest script dar nu exista vreo vulnerabilitate la el ?

Avatar utilizator
Ivan Petre Paul
Moderator
Moderator
Mesaje: 4046
Membru din: 26-Aug-2009, 01:13:39
Versiune: 3.1.10
MOD: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat
Localitate: Brașov
Contact:

Re: [Tutorial Top 10-20 posturi pagina externa

Mesaj de Ivan Petre Paul » 26-Iun-2013, 16:46:22

Un demo?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro

Avatar utilizator
Gotyc
Membru cu statut special
Membru cu statut special
Mesaje: 518
Membru din: 20-Iun-2009, 01:10:00
Versiune: 3.1.x
MOD: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Localitate: iasi
Contact:

Re: [Tutorial Top 10-20 posturi pagina externa

Mesaj de Gotyc » 13-Iul-2013, 20:11:27


Avatar utilizator
Ivan Petre Paul
Moderator
Moderator
Mesaje: 4046
Membru din: 26-Aug-2009, 01:13:39
Versiune: 3.1.10
MOD: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat
Localitate: Brașov
Contact:

Re: [Tutorial Top 10-20 posturi pagina externa

Mesaj de Ivan Petre Paul » 18-Iul-2013, 15:59:29

Not Found

The requested URL /test/top20.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro

Avatar utilizator
Gotyc
Membru cu statut special
Membru cu statut special
Mesaje: 518
Membru din: 20-Iun-2009, 01:10:00
Versiune: 3.1.x
MOD: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Localitate: iasi
Contact:

Re: [Tutorial Top 10-20 posturi pagina externa

Mesaj de Gotyc » 30-Sep-2013, 01:04:24

Verifica acum > Top 20

Avatar utilizator
Anişor
Întreţinere
Întreţinere
Mesaje: 2933
Membru din: 08-Aug-2012, 19:46:05
Versiune: 3.3.0-dev1
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat
Localitate: Renfrew, Renfrewshire, Scotland
Contact:

Re: [Tutorial Top 10-20 posturi pagina externa

Mesaj de Anişor » 30-Sep-2013, 08:13:51

Nu e prea maret ce ai facut tu intrucat cu top five se poate face acelasi lucru dar iti admir curajul.
Keep it up, poate pe viitor ne aduci ceva mai maret. C'ya!
Ajută la dezvoltarea comunității phpBB.ro - Aplică pentru grupul Suport Tehnic.
Fumez mult prea mult pentru vârsta mea ... | Nume anterior: Animo
Disponibil pentru servicii phpBB. | AnixBB

Avatar utilizator
Gotyc
Membru cu statut special
Membru cu statut special
Mesaje: 518
Membru din: 20-Iun-2009, 01:10:00
Versiune: 3.1.x
MOD: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Localitate: iasi
Contact:

Re: [Tutorial Top 10-20 posturi pagina externa

Mesaj de Gotyc » 30-Sep-2013, 12:31:19

DA bun , dar top five il poti pune in alta pagina ? gen eu vreau sa-mi fac index din php inainte de forum.. pentru asta am gandit acest script:)

Avatar utilizator
Anişor
Întreţinere
Întreţinere
Mesaje: 2933
Membru din: 08-Aug-2012, 19:46:05
Versiune: 3.3.0-dev1
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat
Localitate: Renfrew, Renfrewshire, Scotland
Contact:

Re: [Tutorial Top 10-20 posturi pagina externa

Mesaj de Anişor » 30-Sep-2013, 17:18:43

Daca vrei iti demonstrez ca se poate adauga in alta pagina :D
Ajută la dezvoltarea comunității phpBB.ro - Aplică pentru grupul Suport Tehnic.
Fumez mult prea mult pentru vârsta mea ... | Nume anterior: Animo
Disponibil pentru servicii phpBB. | AnixBB

Avatar utilizator
Gotyc
Membru cu statut special
Membru cu statut special
Mesaje: 518
Membru din: 20-Iun-2009, 01:10:00
Versiune: 3.1.x
MOD: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Localitate: iasi
Contact:

Re: [Tutorial Top 10-20 posturi pagina externa

Mesaj de Gotyc » 30-Sep-2013, 23:19:25

Fie cum zici tu

Eu doar am scos scriptul..

Scrie răspuns

Înapoi la “Proiecte”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori