Pagina 1 din 1

Cum pot sa pun profile fields in "tabel"?

Scris: 08-Feb-2018, 12:17:24
de SilviuIulian
Salut !
Cum as putea sa pun campurile profilului (locatie , skype , joined , age) etc. intr-un tabel.

Cam asa ceva: Imagine

Re: Cum pot sa pun profile fields in "tabel"?

Scris: 04-Mar-2018, 00:23:46
de Anişor
Cauta in forum s-a mai discutat de multe ori.
:arrow: http://phpbb.ro/search.php?keywords=tabel+profil

Re: Cum pot sa pun profile fields in "tabel"?

Scris: 06-Mar-2018, 01:46:31
de SilviuIulian
Daca gaseam rezolvarea nu eram atat de cretin incat sa postez doar asa , sa mai pierd timp...
Dar in fine... oricum phpbb.ro a murit , nu se mai ocupa nimeni de el , mai dai tu in scarba niste raspunsuri dar nu ajuti userii , ii pui sa caute ca d'eh s-a mai discutat de multe ori, macar de dadeai link direct catre topicul cel mai bun , nu sa caute userul ca prostul..
Nevermind , mersi pentru nimic.

Re: Cum pot sa pun profile fields in "tabel"?

Scris: 06-Mar-2018, 05:34:31
de Sylver Cheetah 53
SilviuIulian scrie:
06-Mar-2018, 01:46:31
Daca gaseam rezolvarea nu eram atat de cretin incat sa postez doar asa , sa mai pierd timp...
Dar in fine... oricum phpbb.ro a murit , nu se mai ocupa nimeni de el , mai dai tu in scarba niste raspunsuri dar nu ajuti userii , ii pui sa caute ca d'eh s-a mai discutat de multe ori, macar de dadeai link direct catre topicul cel mai bun , nu sa caute userul ca prostul..
Nevermind , mersi pentru nimic.
De acord cu tine. Cînd vezi useri ca Anişor sau SSebastian, îţi vine să nu mai intri deloc.

Re: Cum pot sa pun profile fields in "tabel"?

Scris: 06-Mar-2018, 13:40:49
de SSebastian
Sylver Cheetah 53 scrie:
06-Mar-2018, 05:34:31
SilviuIulian scrie:
06-Mar-2018, 01:46:31
Daca gaseam rezolvarea nu eram atat de cretin incat sa postez doar asa , sa mai pierd timp...
Dar in fine... oricum phpbb.ro a murit , nu se mai ocupa nimeni de el , mai dai tu in scarba niste raspunsuri dar nu ajuti userii , ii pui sa caute ca d'eh s-a mai discutat de multe ori, macar de dadeai link direct catre topicul cel mai bun , nu sa caute userul ca prostul..
Nevermind , mersi pentru nimic.
De acord cu tine. Cînd vezi useri ca Anişor sau SSebastian, îţi vine să nu mai intri deloc.
Si te tine cineva aici? Du-te :))

Re: Cum pot sa pun profile fields in "tabel"?

Scris: 06-Mar-2018, 16:25:57
de Sylver Cheetah 53
Vii şi dai sfaturi altora cînd tu nu ai fost capabil să ţii un forum. Ai avut metin2one.ro, ai avut phpbb3bbcodes.ro. Nu ai fost în stare să faci nimic cu ele. Ai mai avut si saitul ssebastian.eu unde cică ofereai suport phpBB. :lol: jesus! :lol:
Forumu' din semnătura mea are mai mulţi useri şi mai multe mesaje decît phpbb.ro. ;) Bagă la cap, pretenaş. Eu joc, nu mă joc. Sînt "tătic".
Îţi permiţi tu să mă trimiţi pe mine la plimbare? Păi ce, ne tragem de şireturi. N-ai tu ani de viaţă cîţi ani am eu de şcoală (vreo 21). Taci. Fă-te mic.
Oricum, eşti reclamat la procuratură. Zilele de libertate îţi sunt numărate.
Pa şi pusi!

Re: Cum pot sa pun profile fields in "tabel"?

Scris: 06-Mar-2018, 16:46:34
de SSebastian
Prietene, nu este problema ta ce am facut eu cu site-urile mele. Sunt reclamat ca ce? Ca nu ai fost in stare sa incarci o baza de date? Baga-ti mintile in cap, omule.
"Zilele de libertate îţi sunt numărate" - am omorat pe cieva? :)))
P.S: Esti o persoana importanta sa nu te pot trimite la plimbare?

Re: Cum pot sa pun profile fields in "tabel"?

Scris: 06-Mar-2018, 20:19:43
de Anişor
SilviuIulian scrie:
06-Mar-2018, 01:46:31
Daca gaseam rezolvarea nu eram atat de cretin incat sa postez doar asa , sa mai pierd timp...
Dar in fine... oricum phpbb.ro a murit , nu se mai ocupa nimeni de el , mai dai tu in scarba niste raspunsuri dar nu ajuti userii , ii pui sa caute ca d'eh s-a mai discutat de multe ori, macar de dadeai link direct catre topicul cel mai bun , nu sa caute userul ca prostul..
Nevermind , mersi pentru nimic.
Nu dau nici un raspuns in scarba. Este o munca voluntara pe care o facem cand putem. Nu cred ca ar trebui sa iti dau tie socoteala sau sa iti cer voie sa fac ceva anume. S-a discutat de 100 de ori problema ta. Nu e foarte greu sa cauti un subiect sau cel putin sa cauti “html table with hover on mouseover” pe google.
Sylver Cheetah 53 scrie:
06-Mar-2018, 05:34:31
SilviuIulian scrie:
06-Mar-2018, 01:46:31
Daca gaseam rezolvarea nu eram atat de cretin incat sa postez doar asa , sa mai pierd timp...
Dar in fine... oricum phpbb.ro a murit , nu se mai ocupa nimeni de el , mai dai tu in scarba niste raspunsuri dar nu ajuti userii , ii pui sa caute ca d'eh s-a mai discutat de multe ori, macar de dadeai link direct catre topicul cel mai bun , nu sa caute userul ca prostul..
Nevermind , mersi pentru nimic.
De acord cu tine. Cînd vezi useri ca Anişor sau SSebastian, îţi vine să nu mai intri deloc.
Tu ai cauzat destule probleme pe comunitate inca de cand am postat prima mea problema. Iti urez succes. Accesul pe aceasta comunitate iti va fi interzis permanent.

Subiect inchis.