CUM pot SA .......

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.1.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
DanY1
Junior
Junior
Mesaje: 34
Membru din: 01-Ian-2016, 23:34:11
Versiune: 3.1.6
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Neexperimentat

CUM pot SA .......

Mesaj de DanY1 » 09-Ian-2016, 23:36:18

Salut.

Am un forum phpbb 3.1.6, tema subsilver.

1.Cum pot sa pun logo-ul pe centru.
Am intrat in css acolo si este "logodesc" si mai in jos este "Site_logo" unde sa pui imaginea.
Deci ce modificari sa fac ca sa fie logoul pe centru.
Si as vrea ca sa dispara Titlul, am mers la setari forum, si am scris la nume site numele comunitatii, ca sa apara in titlebar, sus unde e faviconul, dar imi apare si langa logo acel titlu, si vreau sa dispara de langa logo.

2.Si as vrea sa fie spatiu intre categorii.
uitati un pint ca sa stiti la ce ma refer
http://imgur.com/yWnWIA1

3. Si vreau sa modific butoanele de navigatie de sus,
Din: http://imgur.com/DqqAhvt
In: http://imgur.com/rcw4DFJ

Daca nu pun si alt model, le arangej diferit, dar numai sa le schimb

Avatar utilizator
Dragosvr92
Moderator
Moderator
Mesaje: 2287
Membru din: 22-Noi-2010, 07:37:38
Versiune: 3.1.10
MOD: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu
Localitate: Romania
Contact:

Re: CUM pot SA .......

Mesaj de Dragosvr92 » 10-Ian-2016, 00:41:47

Posteaza link ul forumului de fiecare data cand ceri ajutor. Nu ti putem spune ce cod sa modifici daca nu avem acces la el. Iti recomand sa ti completezi profilul cu adresa siteului.
Deschide: styles/subsilver2/template/overall_header.html
Cauta:

Cod: Selectaţi tot

    <div id="logodesc">
        <table width="100%" cellspacing="0">
        <tr>
            <td><a href="<!-- IF U_SITE_HOME -->{U_SITE_HOME}<!-- ELSE -->{U_INDEX}<!-- ENDIF -->" class="imageset">{SITE_LOGO_IMG}</a></td>
            <td width="100%" align="center"><h1>{SITENAME}</h1><span class="gen">{SITE_DESCRIPTION}</span></td>
        </tr>
        </table>
    </div> 
Inlocuieste cu:

Cod: Selectaţi tot

    <div id="logodesc" style="text-align:center">
        <td><a href="<!-- IF U_SITE_HOME -->{U_SITE_HOME}<!-- ELSE -->{U_INDEX}<!-- ENDIF -->" class="imageset">{SITE_LOGO_IMG}</a>
    </div> 
Ti am mai spus inainte, ne concentram pe o singura problema per subiect.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3

DanY1
Junior
Junior
Mesaje: 34
Membru din: 01-Ian-2016, 23:34:11
Versiune: 3.1.6
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Neexperimentat

Re: CUM pot SA .......

Mesaj de DanY1 » 10-Ian-2016, 13:35:17

Am modificat, si imi da o eroare.
http://imgur.com/Bd7b1Lw

DanY1
Junior
Junior
Mesaje: 34
Membru din: 01-Ian-2016, 23:34:11
Versiune: 3.1.6
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Neexperimentat

Re: CUM pot SA .......

Mesaj de DanY1 » 10-Ian-2016, 14:11:09

MErsiii , merge
eroarea era din cauza la altceva

Avatar utilizator
Dragosvr92
Moderator
Moderator
Mesaje: 2287
Membru din: 22-Noi-2010, 07:37:38
Versiune: 3.1.10
MOD: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu
Localitate: Romania
Contact:

Re: CUM pot SA .......

Mesaj de Dragosvr92 » 11-Ian-2016, 00:25:32

Cu placere. Da, acea eroare iti Aparea din alta cauza; probleme cu extensia chatului.

Observai o mica problema in codul pe care ti l am dat.
Sterge <td> ul din a doua linie. Am uitat sa il sterg.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3

Scrie răspuns

Înapoi la “3.1.x Cum pot să...?”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori