Pagina 1 din 1

Eroare ACP

Scris: 20-Ian-2015, 03:13:10
de sdarius
De ce imi apare eroarea asta , si cum o pot rezolva ?
:|
No route found for "GET /adm/index.php"

Re: Eroare ACP

Scris: 20-Ian-2015, 10:17:47
de Gotyc
Ai instalat extensii ceva?
Vezi ca trebuie sa fii logat ca foloseste ?sid=

Re: Eroare ACP

Scris: 20-Ian-2015, 13:50:23
de sdarius
Am vrut sa instalez TopFive.....cum adica trebuie sa fiu instalat Sid ?

Re: Eroare ACP

Scris: 20-Ian-2015, 16:20:47
de sdarius
Ma ajuta si pe mine cineva ?

Re: Eroare ACP

Scris: 20-Ian-2015, 16:54:42
de Anişor
-_-
De unde ai descarcat extensia?