Pagina 1 din 1

problema forum

Scris: 12-Iul-2015, 19:44:26
de Aaron
buna seara am si eu o problema mare cu forumul am instalat phpbb 3.1.15 toate bune si frumoase pana aici dar de aici incepe problema mea am un backup la o baza de date de a mea si imi da o eroare destul de mare uitativa in poza alaturata ce se intampla ... mentionez k baza de date care am backup la ea era de la 3.0.13
http://cobadin.ro/Untitled.png

Re: problema forum

Scris: 12-Iul-2015, 22:52:37
de Dragosvr92
Vad ca te am pus in lista de persoane neagreate cu ani in urma :D

Link ul tau catre imagine nu merge. Chiar daca ar merge, este mai indicat sa postezi mesajul erori complet.... pentru ca alti utilizatori cu aceeasi problema sa gaseasca solutia prin Google. :)

Re: problema forum

Scris: 13-Iul-2015, 01:08:03
de Aaron
rezolvat

Re: problema forum

Scris: 13-Iul-2015, 21:39:27
de Aaron
eoarea aceasta mi-o da la restaurarea bazei de date...


Cod: Selectaţi tot

Fatal error: Uncaught exception 'Twig_Error_Loader' with message 'Unable to find template "bbcode.html" (looked into: ).' in /home3/vzpglpxi/public_html/vendor/twig/twig/lib/Twig/Loader/Filesystem.php:202 Stack trace: #0 /home3/vzpglpxi/public_html/phpbb/template/twig/loader.php(107): Twig_Loader_Filesystem->findTemplate('bbcode.html') #1 /home3/vzpglpxi/public_html/vendor/twig/twig/lib/Twig/Loader/Filesystem.php(138): phpbb\template\twig\loader->findTemplate('bbcode.html') #2 /home3/vzpglpxi/public_html/phpbb/template/twig/twig.php(387): Twig_Loader_Filesystem->getCacheKey('bbcode.html') #3 /home3/vzpglpxi/public_html/includes/bbcode.php(141): phpbb\template\twig\twig->get_source_file_for_handle('bbcode.html') #4 /home3/vzpglpxi/public_html/includes/bbcode.php(45): bbcode->bbcode_cache_init() #5 /home3/vzpglpxi/public_html/includes/functions_content.php(478): bbcode->bbcode('UA==') #6 /home3/vzpglpxi/public_html/includes/functions_display.php(612): generate_text_for_display('[b:30u13dn1]Fon...', '30u13dn1', 'UA==', '7') in /home3/vzpglpxi/public_html/vendor/twig/twig/lib/Twig/Loader/Filesystem.php on line 202

Re: problema forum

Scris: 14-Iul-2015, 01:15:53
de Anişor
Deci ai rezolvat?

Re: problema forum

Scris: 14-Iul-2015, 06:50:58
de Aaron
nu :'( am crezut ca s.a rezolvat dar nu s.a rezolvat persista problema mea poti vedea si pe cobadin.ro :'(

Re: problema forum

Scris: 14-Iul-2015, 15:12:28
de dorin
Nu poti sa folosesti un backup de la 3.0.x la un forum 3.1.x. !

Pasii recomandati sunt sa instalezi o versiune 3.0.x si faolosesti backup-ul pe aceasta versiune si apoi sa faci upgrade la 3.1.x.

Re: problema forum

Scris: 14-Iul-2015, 20:32:11
de Aaron
ok multumesc

Re: problema forum

Scris: 14-Iul-2015, 21:21:27
de Aaron
imi puteti da si mie un pach de update de la 3.0.14 la 3.1x...

Re: problema forum

Scris: 15-Iul-2015, 07:05:56
de Dragosvr92
Nu exista nici un patch, pentru ca nu ai nevoie de unul.

Instaleaza Support Tool Kit pentru versiunea ta.

Du te la siteultau.ro/stk/ .... Cauta optiunea Database Cleaner... Urmeaza instructiunile de curatire.

Dupa ce ai terminat curatirea bazei de date, sterge toate fisierele forumului 3.0, exceptandule pe astea:

Cod: Selectaţi tot

/config.php
/images/
/files/
Incarca fisierele dintr o copie 3.1.15, cu exceptia celor trei mentionate mai sus, pentru a nu le rescrie.

Apoi du te la http://siteultau.com/install/database_update.php
Dupa ce termina, sterge directorul install/ si esti gata.