Problema top five

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
snoopy
Nou venit
Nou venit
Mesaje: 1
Membru din: 12-Dec-2015, 23:40:42
Versiune: 3.0.12
MOD: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Problema top five

Mesaj de snoopy » 12-Dec-2015, 23:48:33

Salutare am si eu o problema am un forum phpbb3 , si de curand am intampinat o mica problema sau cred un bug am site-ul http://www.globalstrike.ro , si sa vad la top five ca , cand membri posteaza nu le mai apar nr de posturi dabea dupa 2 , 3 minute apar. si daca dau cache apar normal .si in profilul respectivului apare normal.. folosesc versiunea 3.0.12.. si nush ce are ce credeti ca are ? va rog mult ajutati-ma ;)

Avatar utilizator
dorin
Guru
Guru
Mesaje: 4620
Membru din: 24-Iun-2003, 22:23:29
Versiune: 3.1.10
MOD: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat
Contact:

Re: Problema top five

Mesaj de dorin » 16-Dec-2015, 19:17:10

Poti sa fi mai explicit ? Nu am inteles nimic din descrierea ta !

Avatar utilizator
Dragosvr92
Moderator
Moderator
Mesaje: 2287
Membru din: 22-Noi-2010, 07:37:38
Versiune: 3.1.10
MOD: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu
Localitate: Romania
Contact:

Re: Problema top five

Mesaj de Dragosvr92 » 16-Dec-2015, 20:57:12

Mod-ul a fost creat pentru versiunea 3.0.7-pl1. Tu folosesti 3.0.12. Deci, cred ca este cam incompatibil.
3.0 este EndOfLife, nu o sa mai aibe nici o actualizare pentru noi functii sau securitate.

Supportul pentru modificari este superficial pe forumul asta. Iti recomand sa intrebi autorul, dar nu cred ca vei avea noroc sa primesti un raspuns pentru ca modul a fost convertit intr o extensie.

Pe scurt, actualizeaza forumul pe ultima versiune phpbb 3.1.6, si instaleaza extensia TopFive de aici:
https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... opfiveext/

Nu i nevoie decat sa incarci fisierele pe server si sa dai un click pentru a o activa.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3

Avatar utilizator
Ivan Petre Paul
Moderator
Moderator
Mesaje: 4046
Membru din: 26-Aug-2009, 01:13:39
Versiune: 3.1.10
MOD: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat
Localitate: Brașov
Contact:

Re: Problema top five

Mesaj de Ivan Petre Paul » 26-Dec-2015, 12:58:06

Sau poți activa recompilarea fișierelor din Configurări încărcare (tab-ul GENERAL) și astfel cache-ul se va curăța automat.

Oricum e interesant, dacă voi avea timp voi arunca o privire peste MODificare, nu cred că ar trebui să facă atâtea bube și să fie atât de neactualizat.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro

Avatar utilizator
Dragosvr92
Moderator
Moderator
Mesaje: 2287
Membru din: 22-Noi-2010, 07:37:38
Versiune: 3.1.10
MOD: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu
Localitate: Romania
Contact:

Re: Problema top five

Mesaj de Dragosvr92 » 26-Dec-2015, 13:37:39

Pentru cat timp sa activeze recompilarea? Daca o lasa asa, ii va consuma mai mult bandwidth.

Probabil ca nu, dar si cea mai mica modificare in phpBB poate face mod ul incompatibil. phpbb 3.0 nu o sa mai primeasca nici o actualizare de securitate, etc. Asa ca toata lumea ar trebui sa se mute pe 3.1.

Pe 3.0 o sa continue sa aibe numai probleme, si nu sunt prea multe persoane sa ii ajute cu probleme mai avansate.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3

Avatar utilizator
Ivan Petre Paul
Moderator
Moderator
Mesaje: 4046
Membru din: 26-Aug-2009, 01:13:39
Versiune: 3.1.10
MOD: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat
Localitate: Brașov
Contact:

Re: Problema top five

Mesaj de Ivan Petre Paul » 26-Dec-2015, 15:16:17

Dragosvr92 scrie:Pentru cat timp sa activeze recompilarea? Daca o lasa asa, ii va consuma mai mult bandwidth.

Pei.. măcar până se postează o soluție, i-am dat o alternativă. Poate are unlimited pe host, cine știe?
Dragosvr92 scrie:Probabil ca nu, dar si cea mai mica modificare in phpBB poate face mod ul incompatibil. phpbb 3.0 nu o sa mai primeasca nici o actualizare de securitate, etc. Asa ca toata lumea ar trebui sa se mute pe 3.1.
Da, măcar o perioadă de timp să îl țină. În curând nu vom mai oferi nici noi suport pentru 3.0.
Dragosvr92 scrie:Pe 3.0 o sa continue sa aibe numai probleme, si nu sunt prea multe persoane sa ii ajute cu probleme mai avansate.
Nu neapărat, depinde ce are de gând. Dacă vrea să privească mai departe la ceva mai bun, atunci 3.1 e soluția. Dacă nu își dorește progres d.p.d.v. calitativ, să rămână pe 3.0.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro

Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 6 vizitatori