Ce trebuie sa fac sa apara 'datatime' astfel?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
WiGGl3
Nou venit
Nou venit
Mesaje: 4
Membru din: 25-Noi-2014, 16:22:34
Versiune: 3.0.12
MOD: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Ce trebuie sa fac sa apara 'datatime' astfel?

Mesaj de WiGGl3 » 25-Noi-2014, 16:37:56

Salut! Aş dori să ca la noile topicuri create pe forum să apară data sub titlu astfel:

Cod: Selectaţi tot

by Reykon, Yesterday/Today/A minut ago.. etc , 09:14 PM
Acum pe forum apare:

Cod: Selectaţi tot

by Reykon » Tue Nov 25, 2014 1:54 pm
Cred că înţelegeţi ce vreau să spun.

Avatar utilizator
Anişor
Întreţinere
Întreţinere
Mesaje: 2934
Membru din: 08-Aug-2012, 19:46:05
Versiune: 3.3.0-dev1
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat
Localitate: Renfrew, Renfrewshire, Scotland
Contact:

Re: Ce trebuie sa fac sa apara 'datatime' astfel?

Mesaj de Anişor » 25-Noi-2014, 19:37:17

Intra in Panou Utilizator - Preferinte forum - Formatul meu de data
Ajută la dezvoltarea comunității phpBB.ro - Aplică pentru grupul Suport Tehnic.
Fumez mult prea mult pentru vârsta mea ... | Nume anterior: Animo
Disponibil pentru servicii phpBB. | AnixBB

WiGGl3
Nou venit
Nou venit
Mesaje: 4
Membru din: 25-Noi-2014, 16:22:34
Versiune: 3.0.12
MOD: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Ce trebuie sa fac sa apara 'datatime' astfel?

Mesaj de WiGGl3 » 25-Noi-2014, 20:48:03

Şi cum aş putea seta acest format pentru toţi utilizatorii?

Avatar utilizator
Ronnix
Iniţiat
Iniţiat
Mesaje: 80
Membru din: 28-Sep-2008, 22:29:54
Versiune: 3.1.1
MOD: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu
Localitate: Targu Jiu
Contact:

Re: Ce trebuie sa fac sa apara 'datatime' astfel?

Mesaj de Ronnix » 25-Noi-2014, 21:36:04

WiGGl3 scrie:Şi cum aş putea seta acest format pentru toţi utilizatorii?
Schimbarea formatului din ACP, afecteaza doar vizitatorii. (guests)

Pentru a seta formatul ales si pentru utilizatorii existenti, executa urmatoarea comanda SQL.

Cod: Selectaţi tot

UPDATE phpbb_users SET user_dateformat = 'FORMAT_DATA';
unde "FORMAT_DATA" se inlocuieste cu formatul ales.

EXEMPLU: Daca ai setat formatul d/m/Y in ACP, sa inlocuiesti formatul tuturor cu cel setat de tine, executi comanda de mai sus modificand FORMAT_DATA cu formatul preferat. In cazul de fata, comanda ce trebuie executata devine:

Cod: Selectaţi tot

UPDATE phpbb_users SET user_dateformat = 'd/m/Y';

WiGGl3
Nou venit
Nou venit
Mesaje: 4
Membru din: 25-Noi-2014, 16:22:34
Versiune: 3.0.12
MOD: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Ce trebuie sa fac sa apara 'datatime' astfel?

Mesaj de WiGGl3 » 25-Noi-2014, 22:29:30

Mulţumesc de răspuns dar aşa ştiam să fac. Nu ştiu cum să adaug următoarele 'chestii'.
Exemple:
Dacă topicul este creeat acum 2 minute:

Cod: Selectaţi tot

by Xulescu, 4 minutes ago
Dacă topicul este creeat de mai bine de o oră:

Cod: Selectaţi tot

by Xulescu, Today H:i(ora)
Dacă topicul a fost creeat ieri:

Cod: Selectaţi tot

by Xulescu, Yesterday H:i
Aşa aş vrea să apară tuturor membrilor.

Avatar utilizator
Ronnix
Iniţiat
Iniţiat
Mesaje: 80
Membru din: 28-Sep-2008, 22:29:54
Versiune: 3.1.1
MOD: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu
Localitate: Targu Jiu
Contact:

Re: Ce trebuie sa fac sa apara 'datatime' astfel?

Mesaj de Ronnix » 25-Noi-2014, 23:12:37

WiGGl3 scrie:Mulţumesc de răspuns dar aşa ştiam să fac. Nu ştiu cum să adaug următoarele 'chestii'.
Exemple:
Dacă topicul este creeat acum 2 minute:

Cod: Selectaţi tot

by Xulescu, 4 minutes ago
Dacă topicul este creeat de mai bine de o oră:

Cod: Selectaţi tot

by Xulescu, Today H:i(ora)
Dacă topicul a fost creeat ieri:

Cod: Selectaţi tot

by Xulescu, Yesterday H:i
Aşa aş vrea să apară tuturor membrilor.
Executa urmatoarea comanda SQL:

Cod: Selectaţi tot

UPDATE phpbb_users SET user_dateformat = '|d M Y|, H:i';

Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Bing [Bot] și 10 vizitatori