Suport/Discutii Coduri BB

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Avatar utilizator
Skorpiak
Junior
Junior
Mesaje: 45
Membru din: 04-Iul-2007, 12:32:25
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Contact:

Mesaj de Skorpiak » 03-Iul-2008, 11:21:10

asta a spus si magiccc ...

Avatar utilizator
Muzet
Fost coleg
Fost coleg
Mesaje: 2295
Membru din: 18-Mar-2008, 23:29:52
Versiune: 0.0
MOD: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet » 03-Iul-2008, 11:23:18

Log1teCk, urmează paşii de aici sau de aici.

Avatar utilizator
magiccc
Nou venit
Nou venit
Mesaje: 8
Membru din: 01-Iul-2008, 16:44:53

THUMB

Mesaj de magiccc » 03-Iul-2008, 11:26:39

Sper sa te ajute ce am eu Log1teCk. Astea sunt versiuni usoare. Unde te-a indrumat Muzet e mult mai complex si , binenteles mai spectaculos. Ce iti dau eu iti deskide imaginile in pagina.
________________________________________________________________
Versiunea easy:

BBCode:

Cod: Selectaţi tot

[thumb1={URL2}]{URL1}[/thumb1]
HTML:

Cod: Selectaţi tot

<a href="{URL2}" rel="thumbnail"><img src="{URL1}" /></a>
Helpline:

Cod: Selectaţi tot

[thumb1=url to full image]url to thumbnail[/thumb1]
_________________________________________________________________
Sau: Link version

BBCode:

Cod: Selectaţi tot

[thumb2={URL}]{TEXT}[/thumb2]
HTML:

Cod: Selectaţi tot

<a href="{URL1}" rel="thumbnail">link</a>
Helpline:

Cod: Selectaţi tot

[thumb2=url to full image]Link text[/thumb2]

Log1teCk
Junior
Junior
Mesaje: 44
Membru din: 14-Ian-2008, 11:45:47

Mesaj de Log1teCk » 03-Iul-2008, 13:44:44

http://www.phpbb3bbcodes.com/image-thum ... e-t28.html

daca ai putea sa-l explici mai amanuntit.... am luat acele 3 fisiere ... le-am bagat in /forum/ .... m-am dus in thema mea la stylesheet.css am adaugat

Cod: Selectaţi tot

#thumbBox{ /*Outermost DIV for thumbnail viewer*/
position: absolute;
left: 0;
top: 0;
width: auto;
padding: 7px;
padding-bottom: 0;
background: #151515;
visibility: hidden;
z-index: 10;
cursor: pointer;
}

#thumbBox .footerbar{ /*Footer DIV of thumbbox that contains "close" link */
font: bold 16px Tahoma;
letter-spacing: 5px;
line-height: 1.1em;
color: white;
padding: 5px 0;
text-align: right;
}


#thumbBox #thumbImage{ /*DIV within thumbbox that holds the enlarged image */
background-color: #151515;
color: #FFFFFF;
text-align: left;
font-weight: bold;
}

#thumbLoading{ /*DIV for showing "loading" status while thumbbox is being generated*/
position: absolute;
visibility: hidden;
border: 1px solid black;
background-color: #EFEFEF;
padding: 5px;
z-index: 5;
}
dupa aceea m-am dus la thema mea/template/overall_header , am adaugat

Cod: Selectaţi tot

<script src="thumbnailviewer.js" type="text/javascript">
/***********************************************
* Image Thumbnail Viewer Script- © Dynamic Drive (www.dynamicdrive.com)
* This notice must stay intact for legal use.
* Visit http://www.dynamicdrive.com/ for full source code
***********************************************/
</script>
dupa m-am dus in panoul la coduriBB am adaugat la

Folosire cod BB

Cod: Selectaţi tot

[thumb1={URL2}]{URL1}[/thumb1]
dupa
Schimbare HTML

Cod: Selectaţi tot

<a href="{URL2}" rel="thumbnail"><img src="{URL1}" alt="" /></a>
dupa m-am dus sa testez ji apare imaginea ji knd dau click imi arata doar imaginea propriu zisa .... atata tot nu se deschide o alta fereastra.... ce nu am facut bine ??

Avatar utilizator
magiccc
Nou venit
Nou venit
Mesaje: 8
Membru din: 01-Iul-2008, 16:44:53

Mesaj de magiccc » 03-Iul-2008, 13:48:30

Ai dat o reimprospatare la tema ?

Log1teCk
Junior
Junior
Mesaje: 44
Membru din: 14-Ian-2008, 11:45:47

Mesaj de Log1teCk » 03-Iul-2008, 14:56:00

da am dat o reimprospatare la thema :) si tot degeaba :)

Avatar utilizator
magiccc
Nou venit
Nou venit
Mesaje: 8
Membru din: 01-Iul-2008, 16:44:53

Mesaj de magiccc » 11-Iul-2008, 17:12:16

Are cineva un BB code ptr. tabele ? :oops:

Avatar utilizator
Muzet
Fost coleg
Fost coleg
Mesaje: 2295
Membru din: 18-Mar-2008, 23:29:52
Versiune: 0.0
MOD: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet » 11-Iul-2008, 17:15:20

magiccc scrie:Are cineva un BB code ptr. tabele ? :oops:
De ce nu te uiţi pe prima pagină a acesui topic ?
CoduriBB -> BB Table

pasaniucionut
Junior
Junior
Mesaje: 22
Membru din: 13-Iul-2008, 08:38:41
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Contact:

Mesaj de pasaniucionut » 13-Iul-2008, 19:50:41

se poate sa poti pune un cod pentru joculetele astea online de ex jocuri de pe miniclip??

Avatar utilizator
PN_Otelul
Membru
Membru
Mesaje: 130
Membru din: 13-Mai-2008, 15:11:49
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Contact:

Mesaj de PN_Otelul » 13-Iul-2008, 21:34:24

Se poate dar trebuie sa cunosti fisierul .swf (joculetul in sine)


Folosire cod BB:

Cod: Selectaţi tot

[game={NUMBER1},{NUMBER2}]{URL}[/game]
Schimbare HTML:

Cod: Selectaţi tot

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0" width="{NUMBER1}" height="{NUMBER2}">
<param name="movie" value="{URL}" />
<param name="quality" value="high" />
<param name="wmode" value="transparent" />
<embed src="{URL}" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="{NUMBER1}" height="{NUMBER2}"></embed>
</object>
Exemplu

Cod: Selectaţi tot

[game=Width,Hight]Swf Url[/game]

Cod: Selectaţi tot

[game=700,525]http://www.box10.com/games/spiderman/spiderman.swf[/game]
๏̯͡๏ BB Codes + ๏̯͡๏ Support în limba română

Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 8 vizitatori