Counter-Strike Buttons

Propuneri şi proiecte în curs de desfăşurare de MODificări, traduceri, stiluri, teme, avataruri şi butoane.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
aka47
Junior
Junior
Mesaje: 12
Membru din: 22-Oct-2007, 08:33:40

Mesaj de aka47 » 23-Oct-2007, 19:47:17

pai stai asa mai in sus am zis ca vreau sa schimb tot templatu si mia zis ca nu se poate si am zis dar butoanele se pot schimba si mi sa zic da .. :( dar nustiu cum .. mor de nervi la cat ma chinui si mai vad ca nu imi iese moama .. pls help me

axn
Membru
Membru
Mesaje: 295
Membru din: 01-Mar-2006, 23:39:47

Mesaj de axn » 23-Oct-2007, 19:57:53

Pai daca se pot schimba, atunci numai echipa de support de la myforum te poate ajuta. Eu nu stiu care e ..sistemul lor prin care iti permit sa schimbi butoanele. Eu nu folosesc myforum, dar ce stiu, e ca nu e acces prin ftp. (Sau nu *era* cand am testat eu :- ?)
What I'm s'pose to write here ?

aka47
Junior
Junior
Mesaje: 12
Membru din: 22-Oct-2007, 08:33:40

Mesaj de aka47 » 23-Oct-2007, 20:07:12

pai cam asa ceva se pune pe myforum dar nustiu cum sa le leg :(


ca sa schimbi poza de la "mesaje noi" .....

<script>
var objDoc = document.getElementsByTagName('img')
var i
var newImage = 'poza noua'
for (i=0; i<objDoc.length; i++) {
if (objDoc.src.match(/folder_new_big/)){
objDoc.src = newImage; objDoc.width = 50; objDoc.height = 50; } } </script>


ca sa schimbi poza de la "nu sunt mesaje noi" ....

<script>
var objDoc = document.getElementsByTagName('img')
var i
var newImage = 'poza noua'
for (i=0; i<objDoc.length; i++) {
if (objDoc.src.match(/folder_big/)){
objDoc.src = newImage; objDoc.width = 50; objDoc.height = 50; } } </script>


ca sa schimbi poza de la "forumul este inchis" .....

<script>
var objDoc = document.getElementsByTagName('img')
var i
var newImage = 'poza noua'
for (i=0; i<objDoc.length; i++) {
if (objDoc.src.match(/folder_locked_big/)){
objDoc.src = newImage; objDoc[i].width = 50; objDoc[i].height = 50; } } </script>

- poza noua - pui adresa imaginii alese de tine
- width = 50; height = 50 - pui la ce marimi doresti
-toate scripturile le pui in footer.


ca sa schimbi poza de la "whosonline" ....

axn
Membru
Membru
Mesaje: 295
Membru din: 01-Mar-2006, 23:39:47

Mesaj de axn » 23-Oct-2007, 20:37:16

pai din cate am auzit in pannel admin, forumurile de la myforum au textarea pentru header si footer.
Daca zice sa le pui in footer, atunci dai copy/paste la unul sau mai multe din acele script-uri, si cel mai probabil inlocuiesti 'poza noua' de la var newImage, cu link-ul spre noul buton. Dar pentru asta se pare ca trebuie sa le hostezi in alta parte.
What I'm s'pose to write here ?

aka47
Junior
Junior
Mesaje: 12
Membru din: 22-Oct-2007, 08:33:40

Mesaj de aka47 » 23-Oct-2007, 21:49:46

pai leam dat host pe imagescack dar numi merge nustiu poate oi fii eu mai de la tara ..dar miam facut mii de nervii asa ca mai bine o las balta ca vad ca nimeni nu vrea sa ma ajute !!!

NetraKID
Membru
Membru
Mesaje: 128
Membru din: 08-Sep-2006, 09:52:08

Mesaj de NetraKID » 23-Oct-2007, 21:55:06

Aici in loc de calea normala a imaginii ai modificat cu calea imaginii de pe imageshack ?
if (objDoc.src.match(/folder_locked_big/)){

axn
Membru
Membru
Mesaje: 295
Membru din: 01-Mar-2006, 23:39:47

Mesaj de axn » 23-Oct-2007, 21:57:13

Daca le-ai pus pe imageshack, ai grija sa nu pui tot link-ul care il dau ei, doar ce e dupa <img src="
Pentru ca altfel, bineinteles ca nu va merge.
In legatura cu ajutatul, dupa cum vezi, atat eu, cat si altii, ti-au raspuns la mesaje, deci lumea te ajuta ! Dar aici, in forum, nu pe privat. (stii la ce ma refer, fara suparare)

Later Edit: NetraKID a fost mai rapid. :-)

aka47
Junior
Junior
Mesaje: 12
Membru din: 22-Oct-2007, 08:33:40

Mesaj de aka47 » 24-Oct-2007, 06:52:32

inteleg axn .. cum a zis netrakid acolo treb sa pun noua imagine .. nu acolo unde scrie poza noua ?? acia nu inteleg unii zice ca unde scrie poza noua sa pun poza care o am pe forum dar asa este de la template si nustiu ce sa pun .. acia nu inteleg cum sa pun link de la poze inacele coduri :(

aka47
Junior
Junior
Mesaje: 12
Membru din: 22-Oct-2007, 08:33:40

Mesaj de aka47 » 24-Oct-2007, 12:39:28

hehe gata am reusit :) ms baeti ca mati ajutat ... uite cum arata acuma http://CsBuzau-x2.myforum.ro parca e mai dragutz ;)

xFuRy
Membru
Membru
Mesaje: 123
Membru din: 22-Noi-2007, 17:50:35

Mesaj de xFuRy » 21-Dec-2007, 20:56:06

de ce in categorii nu se schimba??? http://strikes.idle.ro ~x( srry de reclama

Scrie răspuns

Înapoi la “Proiecte”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori