Problema sql

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
BogdanWoOw
Iniţiat
Iniţiat
Mesaje: 54
Membru din: 23-Oct-2013, 11:11:31
Versiune: 3.0.11
MOD: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Problema sql

Mesaj de BogdanWoOw » 29-Iul-2015, 22:25:55

Buna ziua , de ce imi da aceasta eroare ? nu am modificat nimic ! daca dau refresh la pagina cand imi da eroarea merge ! daca sterg cache ul de la browser si reintru pe site reapare eroarea pana dau refresh , aveti idee ?
O seara buna.

http://s23.postimg.org/8vf0i9rgb/eroare.png

Avatar utilizator
Dragosvr92
Moderator
Moderator
Mesaje: 2287
Membru din: 22-Noi-2010, 07:37:38
Versiune: 3.1.10
MOD: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu
Localitate: Romania
Contact:

Re: Problema sql

Mesaj de Dragosvr92 » 31-Iul-2015, 13:11:00

Ai un fisier template/html ce nu este salvat cu encoding ul UTF-8 without BOM.
Incearca sa verifici in erorile serverului pentru a ti da seama care este.

Modificarile fisierelor phpbb se fac doar cu Notepad++. Nu instala stiluri modificate si lansate de Romani tembeli. Sunt pline de greseli si erori. :)


Te rog ca de acum in colo sa postezi doar mesajul-text cu eroarea.
Imaginea nu o sa existe mereu la link, si topic ul nu va avea sens fara problema principala.

Plus ca, daca este postat ca text simplu, poate fi gasit in motoarele de cautare pentru a afla solutia ;)
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3

Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 5 vizitatori