eroare accesare profil

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
max3semne10
Junior
Junior
Mesaje: 35
Membru din: 06-Dec-2011, 21:15:02
Versiune: 3.0.12
MOD: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

eroare accesare profil

Mesaj de max3semne10 » 11-Ian-2015, 14:51:22

nu pot intra pe profilul unui utilizator imi da eroare:
SQL ERROR [ mysql4 ]

Table 'max3semne_forum.phpbb_profile_views' doesn't exist [1146]

SQL

SELECT * FROM phpbb_profile_views WHERE profile_user_id = 9797 AND viewer_user_id = 2

BACKTRACE

FILE: (not given by php)
LINE: (not given by php)
CALL: msg_handler()

FILE: [ROOT]/includes/db/dbal.php
LINE: 757
CALL: trigger_error()

FILE: [ROOT]/includes/db/mysql.php
LINE: 193
CALL: dbal->sql_error()

FILE: [ROOT]/includes/functions_profileviews.php
LINE: 33
CALL: dbal_mysql->sql_query()

FILE: [ROOT]/memberlist.php
LINE: 463
CALL: count_visit()

Avatar utilizator
Anişor
Întreţinere
Întreţinere
Mesaje: 2933
Membru din: 08-Aug-2012, 19:46:05
Versiune: 3.3.0-dev1
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat
Localitate: Renfrew, Renfrewshire, Scotland
Contact:

Re: eroare accesare profil

Mesaj de Anişor » 11-Ian-2015, 14:53:03

Cred ca ai instalat modul profile views si nu a fost instalat complet / dezinstalat complet.
Ajută la dezvoltarea comunității phpBB.ro - Aplică pentru grupul Suport Tehnic.
Fumez mult prea mult pentru vârsta mea ... | Nume anterior: Animo
Disponibil pentru servicii phpBB. | AnixBB

max3semne10
Junior
Junior
Mesaje: 35
Membru din: 06-Dec-2011, 21:15:02
Versiune: 3.0.12
MOD: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Re: eroare accesare profil

Mesaj de max3semne10 » 11-Ian-2015, 15:34:17

nu am instalat nimic este de cand mi-a fost spart forumu si a fost repus backup de cei de la firma si imi da eroarea aia ... este vro sansa sa il refac?

Avatar utilizator
Anişor
Întreţinere
Întreţinere
Mesaje: 2933
Membru din: 08-Aug-2012, 19:46:05
Versiune: 3.3.0-dev1
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat
Localitate: Renfrew, Renfrewshire, Scotland
Contact:

Re: eroare accesare profil

Mesaj de Anişor » 11-Ian-2015, 15:58:17

Poti reinstala modul sau poti dezinstala.
https://www.phpbb.com/customise/db/mod/ ... iews_list/
Descarchi arhiva, dezarhivezi pe desktop si deschizi fisierul cu extensia .xml folosind mozilla/internet explorer.
Apoi urmezi pasii de instalare. In cazul in care vrei sa il dezinstalezi, faci exact opusul instalarii.
Ajută la dezvoltarea comunității phpBB.ro - Aplică pentru grupul Suport Tehnic.
Fumez mult prea mult pentru vârsta mea ... | Nume anterior: Animo
Disponibil pentru servicii phpBB. | AnixBB

max3semne10
Junior
Junior
Mesaje: 35
Membru din: 06-Dec-2011, 21:15:02
Versiune: 3.0.12
MOD: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Re: eroare accesare profil

Mesaj de max3semne10 » 11-Ian-2015, 20:32:47

nu merge am urmat pas cu pas si cand accesez folderul pentru install imi da:


ndex name 'phpbb_profile_views_profile_user_id' on table 'phpbb_profile_views' is too long. The maximum is 30 characters.

BACKTRACE

FILE: (not given by php)
LINE: (not given by php)
CALL: msg_handler()

FILE: [ROOT]/includes/db/db_tools.php
LINE: 2157
CALL: trigger_error()

FILE: [ROOT]/includes/db/db_tools.php
LINE: 658
CALL: phpbb_db_tools->sql_create_index()

FILE: [ROOT]/install/index.php
LINE: 81
CALL: phpbb_db_tools->sql_create_table()

Avatar utilizator
dorin
Guru
Guru
Mesaje: 4620
Membru din: 24-Iun-2003, 22:23:29
Versiune: 3.1.10
MOD: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat
Contact:

Mesaj de dorin » 12-Ian-2015, 13:05:32

Cauta in /includes/db/db_tools.php

Cod: Selectaţi tot

$table_prefix = substr(CONFIG_TABLE, 0, -6); // strlen(config)
      if (strlen($table_name . $index_name) - strlen($table_prefix) > 30)
      {
         $max_length = $table_prefix + 30;
         trigger_error("Index name '{$table_name}_$index_name' on table '$table_name' is too long. The maximum is $max_length characters.", E_USER_ERROR);
      }

si inlocuiteste the "30" cu "99" :idea:

max3semne10
Junior
Junior
Mesaje: 35
Membru din: 06-Dec-2011, 21:15:02
Versiune: 3.0.12
MOD: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Re: eroare accesare profil

Mesaj de max3semne10 » 13-Ian-2015, 14:57:33

am rezolvat multumesc :)

Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori