[DB]forum nou, baza veche

Discuţii legate de forumul PhpBB MODificat. Acest forum are instalate implicit unele din cele mai utilizate MODificări.
sparkle
Junior
Junior
Mesaje: 36
Membru din: 03-Noi-2004, 14:49:51

[DB]forum nou, baza veche

Mesaj de sparkle » 15-Sep-2005, 10:46:08

Mi-am luat phpbbmodificat...si vreau sa schimb serverul, dar pe un clean install. Asa ca am instalat phpbmodificat la resp adresa si am uploadad baza de date prin phpmyadmin. Si..surpriza, ca nu merge! Stiu ca tre sa schimb in tabelul config, dar am schimbat acolo (script_path) si tot nu merge!!!

flowers
Administrator
Administrator
Mesaje: 4641
Membru din: 03-Iun-2004, 16:50:34
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Localitate: Bucureşti, România
Contact:

Mesaj de flowers » 15-Sep-2005, 11:08:11

Cum adica nu merge? Ce eroare iti da?

sparkle
Junior
Junior
Mesaje: 36
Membru din: 03-Noi-2004, 14:49:51

Mesaj de sparkle » 15-Sep-2005, 16:34:02

daca-mi dadea eroare,o treceam...nu afiseaza nimic in locul in care ar trebui sa fie categoriile si forumurile, in index.php
in at a glance, imi afiseaza corect, dar nu merg linkurile, daca dau click zice ca subiectul nu exista. :roll:

Avatar utilizator
Gaby Stan
Membru
Membru
Mesaje: 372
Membru din: 14-Iun-2006, 15:17:01
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Localitate: Bihor, Suplacul de B

Mesaj de Gaby Stan » 20-Iun-2006, 03:53:06

Si eu tot la fel am instalat phpbb plus pe un host nou ...de pe celalalt forum am facut backup total ... i-am dat restore la asta nou dar apare urmatoarea eroare:
DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '�' at line 1

...ce pot sa fac?....adica ce trebuie mai bine zis modificat sa pot face restaurarea pe 4umul nou?
HTCGuide.net (forum)

Avatar utilizator
Gaby Stan
Membru
Membru
Mesaje: 372
Membru din: 14-Iun-2006, 15:17:01
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Localitate: Bihor, Suplacul de B

Mesaj de Gaby Stan » 20-Iun-2006, 16:45:32

chiar nu stie nimeni cum pot rezolva problema?....va rog mult
HTCGuide.net (forum)

flowers
Administrator
Administrator
Mesaje: 4641
Membru din: 03-Iun-2004, 16:50:34
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Localitate: Bucureşti, România
Contact:

Mesaj de flowers » 20-Iun-2006, 20:11:03

Gaby Stan, nu ai dat eroarea toata. Oricum, e o greseala de cod, verifica fisierul respectiv care apare in eroare.

Avatar utilizator
Gaby Stan
Membru
Membru
Mesaje: 372
Membru din: 14-Iun-2006, 15:17:01
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Localitate: Bihor, Suplacul de B

Mesaj de Gaby Stan » 20-Iun-2006, 21:26:40

am incercat sa dau copy/paste dar tot asa apare cum am postat mai sus asa ca am facut un screenshot ...nu inteleg mai nimic din heroglifele alea ..uite aici screenshotul screenshot
HTCGuide.net (forum)

flowers
Administrator
Administrator
Mesaje: 4641
Membru din: 03-Iun-2004, 16:50:34
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Localitate: Bucureşti, România
Contact:

Mesaj de flowers » 20-Iun-2006, 21:32:41

"Error importing backup file"
Ai gzip activat, dezactiveaza-l.
Fa restore cu phpMyAdmin, e mai sigur.

Avatar utilizator
Gaby Stan
Membru
Membru
Mesaje: 372
Membru din: 14-Iun-2006, 15:17:01
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Localitate: Bihor, Suplacul de B

Mesaj de Gaby Stan » 20-Iun-2006, 22:37:51

tot eroarea aia da si dupa ce am dezactivat gzip :(
HTCGuide.net (forum)

flowers
Administrator
Administrator
Mesaje: 4641
Membru din: 03-Iun-2004, 16:50:34
MOD: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu
Localitate: Bucureşti, România
Contact:

Mesaj de flowers » 21-Iun-2006, 08:52:00

Gaby Stan scrie:tot eroarea aia da si dupa ce am dezactivat gzip :(
...si fisierul de backup l-ai scos din arhiva? Trebuie sa aiba extensia .sql.

Închis

Înapoi la “PhpBB MODificat”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator