Newsletter phpBB - 3.0.x

Înainte de a începe să scrii un nou mesaj citeşte ultimele anunţuri şi regulamentul forumului.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Avatar utilizator
bogdan
Administrator
Administrator
Mesaje: 10888
Membru din: 18-Oct-2002, 12:14:27
Versiune: 3.0.11
MOD: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu
Localitate: Bucuresti
Contact:

Newsletter phpBB - 3.0.x

Mesaj de bogdan » 08-Mar-2010, 19:47:37

Acum cativa ani (cand foloseam phpBB 2.x) am creat posibilitatea de a va abona la un newsletter ca sa primiti anunturile phpBB.ro. Link-urile referite nu mai sunt valide asa ca am considerat necesar sa va aduc in atentie link-urile noi ca sa va puteti abona/dezabona.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante stiri phpBB trebuie sa va inscrieti in grupul Newsletter (deschis publicului larg). Inscrierea se poate face (trebuie sa fiti autentificat) accesand direct link-ul Panoul utilizatorului -> Grupuri de utilizatori -> Modificarea calitatii de membru -> Newsletter apoi in urmatoarea pagina selectati grupul Newsletter si apoi apasati butonul Trimite (asigurati-va in prealabil ca in casuta de selectie aflata langa butonul Trimite ati selectat Alaturarea aleasa)

In cazul in care sunteti deja abonat (sunteti membru al grupului Newsletter) si doriti sa va dezabonati accesati (trebuie sa fiti autentificat): link-ul Panoul utilizatorului -> Grupuri de utilizatori -> Modificarea calitatii de membru -> Newsletter apoi in urmatoarea pagina selectati grupul Newsletter si apoi apasati butonul Trimite (asigurati-va in prealabil ca in casuta de selectie aflata langa butonul Trimite ati selectat Demisia a fost selectata)O metoda alternativa este sa va abonati la forumul Anunturi folosind link-ul Abonare forum aflat in partea de jos a paginii. Pentru dezabonare folositi link-ul Dezabonare forum

Scrie răspuns

Înapoi la “Anunţuri”