Schimbările de cod de la 3.0.4 la 3.0.5

Înainte de a începe să scrii un nou mesaj citeşte ultimele anunţuri şi regulamentul forumului.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Avatar utilizator
dorin
Guru
Guru
Mesaje: 4620
Membru din: 24-Iun-2003, 22:23:29
Versiune: 3.1.10
MOD: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat
Contact:

Schimbările de cod de la 3.0.4 la 3.0.5

Mesaj de dorin » 08-Iun-2009, 13:40:30

Echipa de suport phpbb.com anunţă lansarea pachetului phpBB 3.0.4 to 3.0.5 Code Changes.

Acest pachet conţine instrucţiunile generate automat pentru actualizarea manuală la phpBB 3.0.5. Deşi aceste instrucţiuni au fost testate, este recomandabil să faceţi copii de rezervă ale forumului si bazei de date înainte de a începe actualizarea. Dacă aveţi neclarităţi sau confuzii puteţi consulta pachetul complet phpBB 3.0.5 pentru a vă orienta.

Acest pachet este conceput ca o referinţă pentru utilizatorii cu forumuri puternic MODificate. Aceştia ar trebui să înceapă cu Automatic Updater Package şi să folosească acest pachet doar pentru fişierele ce nu pot fi unite ca urmare o unor modificări importante facute la acestea.

Vă rugăm să reţineţi că acest pachet nu conţine modificările pentru fişierele de limba sau modificările de stil. Aceste modificări pot fi găsite aici: Pachetul cu modificări de cod ale fişierelor de limbă şi stil.

MODX-ul pentru fişierul acestei actualizări este destul de mare, aşa că vă rugăm să aveţi răbdare în cazul în browser-ul nu il incarcă imediat.

Ca şi în versiunile anterioare, ajutorul pentru folosirea acestui pachet este limitat. Întotdeauna faceţi copii de rezervă înainte de a modifica fişierele. Nu puteam să vă ajutăm dacă nu faceţi aceste copii de rezervă înainte de modificarea oricărui fişier.

code_changes3_0_4_to_3_0_5.zip

Închis

Înapoi la “Anunţuri”